Thursday, March 5, 2015

SYMA BEAUTY SKINCARE SET 3 IN 1

*************************************************
SYMA BEAUTY SKINCARE SET 3 IN 1
*************************************************
RM 66.00 FREE POS SM










🌼KANDUNGAN SET 3 IN 1🌼
1. Day Cream 5g
diperkaya dgn spf35/serbuk mutiara/Argan Oil/Foundation/
.
2. Night Cream 5g
diperkaya dgn Glutatione/Alpha Arbuntine/Q10/Mulberry
.
3. Sabun Wajah 50g
Diperkaya dgn minyak Kelapa dara/minyak Zaitun asli/ekstrak kayu manis/PH 4.0


PROMOSI 2016!!! CEPAT! CEPAT!


JOM KITA TENGOK TESTIMONI SBS 3 in 1 DULU










SYMABEAUTY SKINCARE SET 3 IN 1 (SBS 3 IN 1)
RM 66 SM / RM 70 SS
FREE POSTAGE

PROMOSI 2016!!! CEPAT! CEPAT!


klik untuk ke dan tengok senarai harga syma terkini
FB SYMA BEAUTY SKINCARE


*********************************
JOM TENGOK APA YANG ADA DALAM SBS 3 IN 1 
*********************************




SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.

*********************************



-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.

*********************************





-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik.


*********************************

************************************************* 
KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)
*************************************************

√ Menghilangkan jerawat 
√ Menghilangkan jeragat
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
√ Mencerahkan kulit wajah
√Menghilangkan blackhead dan whitehead
√Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
√ Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat
√Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
√Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
√ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

PRODUK SYMA ADA KKM TAK?
KKM APPROVED!

Boleh tengok gambar di bawah ye.




Seperti yang anda dapat lihat diatas, sekali lagi ditegaskan syma beauty sudahpun di sahkan selamat dan 100% natural dari KKM. Segala ramuan kami berasal dari sumber semulajadi dan segala proses pembuatan syma beauty skincare di pantau ketat di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Untuk sesiapa yang masih ragu-ragu dengan produk kami sila layari http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Kemudian pilih - Product Type ; Cosmetic Only
Kemudian pilih - Registration Holder/Notification Holder dan key in kan nama syarikat kami SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti berikut ;
Syma Beauty Facial Cleanser: NOT140905186K.
Syma Day Cream: NOT140905187K.


Syma Night cream: NOT140905188K


UNTUK ORDER
PM @ Whatsapp 013.4228264

PM @ Whatsapp 013.4228264
PM @ Whatsapp 013.4228264
 

1 comment:

  1. Hari tu terstop pakai cream syma , jerawat kecik kecik naik banyak kat pipi , pastu naik biji biji putih macam jerawat/whitehead , kalau takde harmful chemical kenape kulit jadi macam tu. Now beratus habis duit nak fix my skin back to normal

    ReplyDelete