Wednesday, October 29, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE BERKESAN MERAWAT KULIT YANG PERNAH ROSAK AKIBAT SALAH PRODUK

HOT SELLING SKINCARE!
SYMA BEAUTY SKINCARE






PRODUK APE NI??

MEMPERKENALKAN SYMA SKINCARE / SYMA BEAUTY SKINCARE ATAU SBS


So apa lagi nak ragu-ragu, jom pm melalui whatsapp sekarang 

0134228264

* RANGKAIAN PRODUK SYMA *

**klik untuk maklumat lanjut setiap produk syma
- sabun, day cream, night cream.

👉 set paling basic untuk nak putihkan kulit, masalah jerawat / jeragat 



- sabun, day cream, night cream, serum aloe vera

👉 nk putihkan kulit + merawat jerawat & jeragat +hilangkan parut lama & baru+lembapkan kulit + mengecilkan pori2 terbuka,membersihkan kulit dari dalam & bebas dari 'blackhead+whitehead'


3. SYADVANCE SKINCARE 4 IN 1

- Cleansing foam,bb cream spf60, night cream, toner

👉 Set untuk kulit berjerawat yg teruk, jeragat yang tebal


4. SYMA BEAUTY MIRACLE TONER
- packaging warna pink lembut
- toner untuk set syma beauty skincare


5. SYMA BEAUTY MIRACLE WHITENING LOTION
- lotion badan dan tangan
- untuk sekatakan warna tangan dan muka




6. SYMA SERUM
- Ada 2 jenis iaitu MAGICAL SERUM (aloevera) atau MIRACLE SERUM (Serum 24k GOLD)
- Serum ajaib untuk muka dan seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha


*************************************************
SYMA BEAUTY SKINCARE SET
*************************************************

DALAM SATU SET ADA 3 ITEM YE
1) SYMA DAY CREAM
2) SYMA NIGHT CREAM
3) SYMA BEAUTY SOAP



SYMABEAUTY SKINCARE SET (SBS)
RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POSTAGE



*****************************



SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.

*****************************



-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.

*****************************





-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik.



************************************************* 
KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)
*************************************************

√ Menghilangkan jerawat 
√ Menghilangkan jeragat
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
√ Mencerahkan kulit wajah
√Menghilangkan blackhead dan whitehead
√Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
√ Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat
√Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
√Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
√ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

PRODUK SYMA ADA KKM TAK?
KKM APPROVED!

Boleh tengok gambar di bawah ye.





Seperti yang anda dapat lihat diatas, sekali lagi ditegaskan syma beauty sudahpun di sahkan selamat dan 100% natural dari KKM. Segala ramuan kami berasal dari sumber semulajadi dan segala proses pembuatan syma beauty skincare di pantau ketat di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Untuk sesiapa yang masih ragu-ragu dengan produk kami sila layari http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Kemudian pilih - Product Type ; Cosmetic Only
Kemudian pilih - Registration Holder/Notification Holder dan key in kan nama syarikat kami SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti berikut ;
Syma Beauty Facial Cleanser: NOT140905186K.
Syma Day Cream: NOT140905187K.


Syma Night cream: NOT140905188K





*************************************************
SYADVANCE @ SYMA ADVANCE SET
*************************************************
1 set syadvance ade :
cleansing gel (pencuci muka) - 60 ML
miracle toner (guna selepas mencuci muka) - 30 ML
bbc cream (guna sebagai krim siang) - 5 GRAM
Advance cream( krim malam) - 5 GRAM




TERBARU DARIPADA SYMA SKINCARE

RM 85 SM / RM88 SS



Untuk mereka yang mendambakan wajah cerah jelita walau sentiasa di bawah terik mentari sepanjang hari!

Diperkaya dengan serbuk mutiara dan perlindungan SPF 60, menjanjikan penjagaan dan pencerahan wajah 2x ganda lebih berkuasa!!

Mahu perubahan ketara seawal 2 minggu?


Jom cuba SyAdvance hari ini..


KEISTIMEWAAN SyADVANCE BEAUTY SKINCARE :

Menghilangkan jerawat, parut dan jeragat
Mensekatakan tona kulit serta mencerahkan wajah
Menghilangkan blackhead dan whitehead
Mengurangkan garis / kedutan halus pada wajah
Menghilangkan kulit kusam, kasar dan sel2 kulit mati
Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
Mengatasi masalah lingkaran gelap di bawah mata / eyebag
Kulit tampil lebih flawless, glowing dan lebih muda


Kelainan dan Kelebihan SyAdvance Beauty Skincare berbanding Syma Beauty Skincare


Cleansing Gel dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul. Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan, lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan.

Miracle Toner yang sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah.


Baby Skin BB Cream sebagai krim siang. Diperkaya dengan Glutathione, SPF60, serbuk mutiara dan Vitamin E untuk membekalkan nutrien yang mencukupi pada kulit.





*****************************************************


1. CLEANSING GEL 60ML (NO KKM : NOT150100253K)
- Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah.- Tambahan aromatik mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.


*****************************************************


2. MIRACLE TONER 30ML (NO KKM : NOT150100250K)
- Dirumus khas dengan pati buah-buahan terpilih serta haruman menyegarkan, bagi membantu menaikkan aura seri wajah secara semulajadi, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah.
- Ia membersih dengan mendalam dan meneutralkan pH kulit secara efektif selain mengekalkan kelembapan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit.

*****************************************************


3. SILKY SMOOTH BB CREAM 5GM (NO.KKM : NOT150100251K)

- Hasil gabungan bahan terbaik antara nya glutathione, vitamin E, minyak argan dan serbuk mutiara, pastinya membuatkan kulit terawat dari kesan selaran matahari, melembab, mencerah serta menggebukan kulit sepanjang hari.
- Ia juga bertindak sebagai bedak asas yang membantu menutupi cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12 jam pemakaian.


*****************************************************


4. ADVANCE BEAUTY CREAM 5GM (NO.KKM : NOT150100252K)
- Krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur, diformula khusus dari bahan semulajadi seperti pati aloevera, mulberry dan mineral aktif
- Brtindak sebagai krim antipenuan yang membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik hitam, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan jragat.

- Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan lebih remaja walau tanpa solekan!


*****************************************************


*************************************************
SYMA MIRACLE TONER
*************************************************


Syma Beauty Miracle Toner
 RM25
(tak termasuk kos pos)


Fungsi Syma Beauty Miracle Toner
mengecilkan liang pori dalam kulit
membasmi kuman dan bakteria
melembapkan kulit
melembutkan kulit
mencerahkan kulit
menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan
Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml
Hermalis Virginia
Glutathione
Arbutin
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Licorice

Lain lain ramuan semulajadi


*************************************************
SYMA BEAUTY MIRACLE WHITENING LOTION
*************************************************








Syma Beauty Miracle Whitening Lotion
 RM 27
(tak termasuk kos pos)


Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

mangosteen extract/alpha mag;
 agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis

*********************************** 
Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion
*********************************** 
- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari.


Berat: 80 ML





Cara Penggunaan MIRACLE WHITENING LOTION:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna







*************************************************
SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
*************************************************

SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
 RM 35
(tak termasuk kos pos)





SYMA BEAUTY ada 2 jenis serum
*****************************************************

1. serum miracle dust Rm 35-15ml
.
 lebih kepada cerahkan kulit,buang sel2 kulit mati utk elak dari kusam, tutp pori2, tegangkan & lembapkan kulit.
 ingredients 24k gold powder, Vit C&E, Alpha Arbutin, Glutathione,Licorice extract,Collagen (boleh beli secara berasingan)

*****************************************************

2. serum aloe vera(dapat dlam set 4in1)-10ml

.
: lebih kpda kecutkan jerawat+pudar dan hilangkan parut+lembapkan kulit+ pori2 terbuka pun dia tutup
.
ingrediants extract aloe vera (terdapat dalam set 4in1)
.
.
.
*****************************************************
KENAPA PERLU PAKAI SERUM?
.
-Serum PENCERAH membuat kulit putih merah jambu dan diperkaya dengan ekstrak semulajadi TANPA PENGGELUPASAN.
-ANTI OKSIDAN yang tinggi mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat tanpa penggelupasan.
-Sebagai booster merawat masalah kulit jerawat,parut jerawat, bintik-bintik hitam, jeragat @ pigmentation.
-Bertindak sebagai PELEMBAP semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah.
-Sebagai 'PERISAI' @ PERLINDUNGAN penuh bagi wanita yang seharian pakai 'MAKEUP' dengan menghalang bahan-bahan kimia yang tidak sepatutnya mengakibatkan punca terjadi jerawat,jeragat dan pori2 terbuka.
-ANTI PELUH makeup xjadi bercampuk-campuk dan sekata malah membantu makeup anda jadi sekata, GLOWING, dan kekal lebih lama.
.
.
SIAPA YANG PERLU PAKAI SERUM:
-kulit kusam.
-tukar pelbagai produk masih tiada kesan.
-muka rosak akibat hakisan produk bahan kimia.
-muka berjerawat & jeragat.
-pori2 terbuka besar & kecil.
-lelaki & perempuan yang pentingkan penjagaan kulit.
.
.

.

🌷CARA PAKAI SERUM🌷
-Cuci muka dengan soap symabeauty.
-Lap kering muka, kemudian ambil 1-2 titik serum di telapak tangan.
-Kemudian sapu point2 di sekitar kedua2 pipi,dagu, bawah mata,dahi dan leher.
-Sapu rata secara memusar dan menaik ke atas sampai meresap.
-Tunggu 2@3minit boleh sapu Day cream syma di keseluruhan muka. Siap!!!
.



Fungsi Syma Miracle Serum :
merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan





*************************************************
TESTIMONI SYMA BEAUTY SKINCARE
*************************************************

ADA BANAYK TESTIMONI BERJAYA, ANDA LIHATLAH SENDIRI.




















































PUAS HATI TAK DENGAN TESTIMONI KAMI?

TAK PERLU SKINCARE BAHAYA MENCECAH RM 100, HANYA DENGAN SYMA BEAUTY SKINCARE SAHAJA.



SMS/WHATSAPP 0134228264 untuk dapatkan produk original daripada kami!




3 comments:

  1. lepas pakai day cream sys boleh pakai foundation lain tak ?

    ReplyDelete
  2. lepas pakai day cream sys boleh pakai foundation lain tak ?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Nak tanya 1 soalan,adakah perlu pakai serum sebelum memakai cream malam,tq

    ReplyDelete